what goes around, comes around.


WOW! Vilken dag… Jag kom hem NU (klockan är 23:00, haha). Jobbat järnet idag och tänkte fortsätta så hela veckan. Synd dock att jag inte hann med någon träning idag. Får bli i morgon i stället (typiskt!). I morse knäppte jag av den här bilden med ett gäng favoritsaker. Solglasögonen har jag ju tjatat om massor redan, de kommer alltså från D&G och är i pläterat guld. Inte mina än, men tanken är att jag ska äga ett par ASAP! Nytt läppstift från Chanel i snygg röd färg. Ni får se den på en annan dag. Karma-halsbandet finns på Kyssjohanna.se. Jag ÄLSKAR det. Betyder väldigt mycket för mig. Parker-pennan är nog en av mina absoluta favoritägodelar. Jag fick den av en speciell person och den är seriöst magisk. Nu ska jag dricka lite té, varva ner och sova. Puss!! ♥ : )

WOW! What a day… I got home NOW (its 11 pm, lol). I worked hard today and plan on doing so for the rest of the week. Sucks that I didn’t manage to work out today though. I’ll do it tomorrow instead (typical!!). I snapped this picture this morning. It’s a bunch of favorite things. Already showed you the D&G sunglasses with plated gold. Still not mine, but I’ll change that ASAP! The lipstick is red and new from Chanel, I’ll put it on and show you soon. The Karma necklace is from Kyssjohanna.se and I LOVE it. Means a lot to me after what I went through since last summer. The Parker-pen is one of my most dearest things. A very special person gave it to me and its seriously MAGIC. Okay kiddos, time for tea, relax-mode and sleep! Goodnight!! ♥ : )

  1. Momo skriver:

    Beautiful shot! And very nice things. I love the name of the neckless :)

    Momo

  2. Jag har också det halsbandet, så himla fint!!

Comments are closed.

LOADING..