Colorful Roses & Grace Coddington


I mitt kök står de här vackra rosorna just nu. Köpte dem igår kväll! Mamma gav mig boken om Grace i födelsedagspresent i vintras och jag har fortfarande inte visat er. Älskar den! Ledsen för så sen uppdatering idag, har haft full rulle med barnen på Danscenter som hade avslutning. Kommer sakna mina busungar! Aldrig haft så roliga elever förut, de får mig att skratta precis hela tiden. Ska dock bli skönt med lediga helger hela sommaren. Jobbar annars 7 dagar i veckan. Måndag-fredag på DV och på olika dansskolor under helgerna. Ok, nu behöver jag laga mat. Någon som har tips på något enkelt men gott? Kommentera gärna! ♥ : )

I got these beautiful roses yesterday and right now they’re making me happy in the kitchen. My mom gave me the Grace Coddington book for my birthday in January but I still didn’t show you. Love it!! So sorry about the very late post today. I had a crazy day at work with my kids. It was their last class and lots of parents were there to watch their shows. I’ll miss those little rascals, never had such fun kids in my groups. Gotta admit it will be nice to have some weekends off during the summer break though. I usually work 7 days a week. Monday-friday at DV and different dance schools saturday-sunday. Now: wanna cook. Any tasty ideas? Tell me! ♥ : )

  1. En enkel soppa av något som finns hemma är alltid gott. Ex potatis och purjolök

  2. Momo skriver:

    Try this sweetie:

    Fry some chicken fillet and add Philadelphia cheese with a little bit of Gorgonzola. Then prepare some pasta (I recommend penne). Put the chicken sauce over your pasta. Enjoy.

    I hope you like it, let me know!

    Momo♥

Comments are closed.

LOADING..