fashion on stage


Hittade en bild på mig från ett av Esprit-eventen jag stått och pratat denim-trender på! Detta var i Göteborg förra veckan. Blev jättenervös första gången men kände mig 100% avslappnad igår. Det här var ju första gångerna jag stått på scen och pratat mode. I skolan var jag alltid den som föredrog att göra presentationer över att ha prov och så har jag ju undervisat i streetdance/hiphop i ca åtta år, så jag att prata mode framför massa folk trivdes jag med. Nu hörni ska jag faktiskt försöka komma iväg från kontoret  (jag är ALLTID kvar sist…) och möta upp mamma. Är shoppingsugen och hungrig! Vad ska ni göra i helgen? Den första som kommenterar får en härligt liten goodiebag av mig! ♥ : )

I found this photo of me from one of the Esprit events I’ve been part of with DV. I was talking about denim trends, and I did this three times. Its was super scary the first time but yesterday I felt 100% relaxed. This was the first time I was talking about fashion in front of a lot of people. But I loved it. At school I preferred presentations over tests and I’ve been teaching streetdance/hiphop for about eight years now, so talking to this huge bunch of people about fashion and trends was super exciting! Okay folks, its time for me to try to get out of the office (I’m ALWAYS the last one to leave…) and meet up with my mom. I feel like shopping and eating! What are you doing this weekend? The first one to leave a comment gets a little goodiebag! ♥ : )

 1. så fin!! <3

 2. Hej Sania! Det är alltid så roligt och inspirerande att läsa din blogg. Jag har följt med dig från Chic och är jätteglad att du fortsätter att blogga och dessutom gör det bättre och bättre. Ha en trevlig helg! /Charlotte

 3. Karin skriver:

  Shoppa present och gå på 30-års fest.

 4. Vera skriver:

  Gud vad kul! :)
  I helgen måste jag tyvärr plugga en del men imorgon blir det Gröna Lund med kompisar.

 5. Lina skriver:

  Jätte fina byxor! Vart kommer dem ifrån?
  Tack för grymt bra inspiration :)

Comments are closed.

LOADING..