My first editorial for DV Mode


I slutet på mars gjorde detta reportage. Jag fick uppgiften att styla 6 it-tjejer i olika kategorier som skulle få bära sommarens trendigaste solglasögon. Det var ett väldigt roddigt jobb då ca tjugo personer var inblandade. Sjukt kul! Vi plåtade en kall men solig vinterdag vid Munchenbryggeriet. Hanna Fridh blev vår it-modell och fick bära dessa underbara bågar från Dolce & Gabbana. Carolina Engman blev vår it-bloggare och jag är sååå avis på att hon fick ha på sig skönheterna från Anna-Karin Karlsson…! 

This editorial was shot at the end of March. I got the task to style 6 it girls in different categories with focus on sunglasses. About twenty people were involved and I still can’t believe that everyone could be there on this cold sunny sunday we were shooting. What do you think? : ) Hanna Fridh was the it model and got to wear these beautiful sunnies from Dolce & Gabbana. Carolina Engman our it blogger got to wear the Anna-Karin Karlsson sunglasses that I am craving so much! 


Kristin Zetterlund och Ida Rislöw = bästa DJ-duon! Hur coola var de inte i paljetthistorierna från Replay?! 

Kristin Zetterlund and Ida Rislöw = awesome DJ-duo! Don’t you love these sequin pieces from Replay?! 


Jasmin Kara (artist) hade på sig supersnygga bågar från Karen Walker. Jag älskar hur håret matchade toppen från Altewai.Saome. Happy Jankell (skådespelare) var otroligt vacker i Dior-bågarna tillsammans med Hugo Boss-kostymen. Hon påminde oss alla om Lily Cole. 

Jasmin Kara (artist) was wearing these awesome Karen Walker sunglasses. I love how the Altewai.Saome top looked with her hair. Happy Jankell (actress) was extremely beautiful in her Dior sunnies and Hugo Boss suit. She remineded us all of Lily Cole. 


Lite behind the scenes-bilder från plåtningen. Vill skicka ett stort tack till alla som var med! ♥ : )

Some behind the scene photos from the photo shoot. I wanna send a huge thank you to everyone involved! ♥ : )

  1. Bra jobbat! :)

    modemanifest.blogspot.com

  2. Congrats love! <3 too bad we dont get DV here in Canada :( lol

Comments are closed.

LOADING..