suede pink pumps & strawberries


God morgon vänner! Jag kom till jobbet för någon timme sedan och är på superbra humör! Har på mig ett par nya jeans som jag köpte igår på vägen hem från ett event med Vagabond där vi fick pedikyr och kvalitetstid med vänner (ping Krisitin!) (ping Carro!). Mina Stella McCartney-slingbacks ligger i en påse, ska ta dra på mig dem om en stund (åkte hit i mina älskade Topshop-ballerinas). Har en skål jordgubbar bredvid mig och en kul dag framför mig! Bilden på mig är från när jag var i Wien. Det började spöregna och rosa mockapumps funkade plötsligt inte riktigt, haha.. Längtar i alla fall tills jag kan åka dit igen! Ska lägga upp fler bilder från resan strax ♥ : )

Good morning dear friends! I arrived to work with a great mood about an hour ago. Wearing a new pair of jeans that I bought on my way home yesterday, after a fun event with Vagabond where we got ourselves some pedicure and quality time beloved friends Kristin and Caroline. My Stella McCartney sling backs are in a bag under my desk, gonna put them on in a bit (wearing ballerina pumps atm). Got a bowl of strawberries next to me and an exciting day in front of me. The picture above was shot in Vienna. It’s started raining like crazy and pink suede pumps suddenly felt like a very bad idea, hahah.. Ahh, can’t wait to go back! Photo diary part 2 from my trip coming up here in a bit ♥ : )  

LOADING..