Gina Tricot | behind the scenes


I torsdags var jag ute på Värmdö tillsammans med Gina Tricot och ett gäng andra bloggare där vi spelade in en kampanjfilm med sommartema som kommer att rulla igång snart. Jag och min vän Angelica hade på oss samma klänning i olika färger. Att ta skogspromenader i galaklänningar med filmteam var grejen. Inga konstigheter! 

Here are some behind the scenes photos from last weeks shoot with Gina Tricot. Me and my dear friend Angelica were wearing the same dresses in different colors. We were walking in the forest in these gowns, high heels and had this filming team in front of us. Not a wierd Thursday, not at all!


Det första vi gjorde när vi kom dit var att sätta oss och bli sminkade…

The first thing we did when we got there was to sit down and get some make-up on…


…och håret skulle också göras i ordning förstås. Jag såg så rolig ut i mina tillfälliga lockar, haha!

…and the hair of course. I looked so funny in this hairdo, haha!


Den otroligt vackra klänningen jag valde att ha på mig. Ni ska få ett ordentligt outfit-inlägg med fler bilder snart. : )

The amazingly beautiful dress I decided to wear. You’ll get a full outfit post with more pictures soon. : )


Vi höll på precis hela dagen. Hur magiskt var inte denna utsikt?!

It was a really long day. At the end of the day we got to enjoy this breathtaking view!


Jag och Angelica på väg till festen och sedan gruppbild på alla oss. Från vänster: Nathalie, jag, Christina, Angelica, Michaela och Karin. Tusen tack alla fina för en underbar dag! Väntar nu spänt på att videon ska komma ut. Är lite nervös. Man vet ju aldrig vilka vinklar folk får för sig att filma, haha! Blir säker jättebra! NU ska jag ta och försöka få klart den där trendrapporten jag jobbat på hela dagen. Vi hörs snart! Puss!! ♥ : )

Me and Angelica on our way to the party and then all of us together. From left: Nathalie, me, Christina, Angelica, Michaela and Karin. Thank you so much girls for an amazing day! Now I can’t wait to see the result. I’m quite nervous to be honest. Who knows what angles the guys managed to catch, haha! Anyways, NOW it’s time for me to finish the trend report I’ve been working on all day. I’ll talk to you again soon. Xoxo ♥ : )

  1. malin skriver:

    Det ser ut som en bild från ett bröllop!

Comments are closed.

LOADING..