facebook.com/saniaclausdemina


Nya tider! Jag har under några veckors tid pysslat lite med innehållet i bloggen och framöver ska den bli bättre än någonsin. Har noga läst igenom alla era kommentarer och tar vara på varenda litet ord. Som jag förstått det vill ni bland annat se mer av mina outfits, vardagsinlägg, bakom kulisserna på mitt jobb, resor och budget-tips. Jag ska göra allt för att ni ska bli nöjda och glada. Innan vi kör igång har jag en kul nyhet: NY sida på Facebook. Kika in och gilla så ni inte missar något kul från min lilla värld! ♥ : )

New times! I’ve been working  on ideas to make my blog better. I read all of your comments and every word mattered to me. Thank you! If I understood your wishes correct you want more of my outfit posts, daily life posts, behind the scenes at work, travel posts and budget tips. I will do my very best to make you happy! I’ll start this new beginning by launching a new Facebook Page. Check it out and like so you don’t miss out on anything fun! ♥ : )

LOADING..