H&M trend fall 2013 favorites


Men hur härlig är inte den här lördagen då? Hoppas ni varit ute och njutit i solen! Igår var jag och DV:s moderedaktion och fick kika på H&M:s höstkollektion 2013. Här är lite bilder jag tog. Tyvärr kommer inte fjäderjackorna jag längtade så mycket efter gå i produktion, blev så himla ledsen!! Fanns dock många andra godbitar. Filtkjolen, klänningen ovan och skorna var nog mina absoluta favoriter. Ni hittar fler bilder jag tog HÄR. Har ni en (eller fler) favorit(er)? Kommentera! ♥ : )

What a lovely saturday! The sun is shining and there’s such a happy spring vibe in the air. Yesterday me and the rest of the DV fashion crew got to check out the H&M fall 2013 collection. I took some pictures to show you. The feather jackets wont be produced, I’m so disappointed!! But there were other goodies to be excited about. My absolute favorites: the dress above (magic or what?), the shoes and the skirt. You can find more pics HERE. Do you have a favorite? Tell me! ♥ : )

 1. Maja skriver:

  Men uuunderbart!! Filtkjolen blir min absoluta favorit! Modigt H&M!!!

  //maja perfectionmakesmeyawn.com

 2. Vera skriver:

  Jättefint! Tycker speciellt om läderbyxorna på sista bilden :)

 3. WOW! verkligen WOW! gud vad imponerad jag är av detta! så otroligt vackert! kommer förmodligen vara dyrt och kläder jag aldrig får användning för, men usch vad underbart snyggt! speciellt den allra första klänningen så klart! :D

  //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..