DV06: ‘Sanias stil’


Här är min senaste sida i Damernas Värld. Det är DV nr 6 som är ute i butik fram tills 13 maj! Kan fortfarande inte fatta att detta är på riktigt, hihi! Okej, är sjukt hypad! Idag ska jag och DVs redaktion få en egen genomgång av H&M’s höstkollektion. SOM jag längtat!! De hade ju så otroligt fina fjäderjackor på visningen, så jag ser verkligen fram emot att få klämma på dem. Lägger upp massa bilder här sen! Ha en fin fredag så länge! ♥ : )

This is my latest contribution in Damernas Värld. This is issue no6 and it will be out in stores until 13th of May. I still can’t believe this is real, hihi! Ok, so I’m super excited! Me and the DV crew are going to the H&M showroom today to check out the fall collection. I can’t wait!! They showed amazing feather jackets in Paris so it’s gonna be so great to finally get to see them up close. I’ll post lots of pictures later. Talk to you soon!  ♥ : )

LOADING..