GIVEAWAY: silk dress from Greta!


Den här bilden togs i typ minus tio grader. Hur det kändes har jag förträngt, haha! I sommar är det dags för Guldknappen 2013 och ni får vara med att välja vilken svensk designer som får årets pris från er läsare. Förra året fick Greta äran och ni kan nu gå in HÄR för att vara med och tävla om silkesklänningen (från Greta) jag har på mig på bilden. Allt som krävs är att nominera en favorit, sedan är det bara att hålla tummarna. Lycka till! ♥ : )

This photo was taken in -10°C. I decided to forget how it felt like, haha! This summer its time for Guldknappen 2013. A gala where Damernas Värld celebrates Swedish design. Readers can nominate their favorite who will get a special reward. Last time Greta got the honor and if you want to win the dress I’m wearing above you can simply go to this page HERE and read more. Good luck!! ♥ : )

  1. så fin!

Comments are closed.

LOADING..