Dolce & Gabbana floral sunglasses


De här solglasögonen från Dolce & Gabbana blev jag helt förälskad i under pressveckan. Tycker inte alls de ska komma ut i höst utan vill mest ha dem nu i sommar. Funderar faktiskt, som någon av er läsare tipsade om, att göra ett par egna. Någon som vet var jag hittar blommor? Om jag lyckas så visar jag er hur jag gjort förstås. Om ni vill ha tips på snygga cateye-solglasögon ska ni klicka HÄR. Nu ska jag och Emma ha möte ang. min roll på Damernas.se. Ska bli jätteroligt! ♥ : )

I fell in love with these sunnies (from Dolce & Gabbana) during press week. I wish they were from the spring/summer collection! I actually was thinking, as one of you told me, that maybe its a good idea to make my own sunnies with flower decorations on. If I manage, I’ll make a DIY post of course. If you want some shopping tips on cat eye sunglasses you should check this out. Now: meeting with Emma about my position at Damernas.se. Fun!! ♥ : )

  1. Ev skriver:

    Om du söker på ”resin flowers”, ”acrylic flowers” eller ”cabochon flowers” på eBay så finns det hur mycket som helst! Jag hade ett gäng hemma som såg ut exakt som de mindre på glasögonen.

    1. åh tack Evdil!! :) kul att se en kommentar från dig! kramar!

  2. MD skriver:

    Trolldeg + Karlssons klister!

Comments are closed.

LOADING..