Giveaway: awesome spring goodiebag !

Eftersom ni var så många som gav mig så himla bra svar har jag bestämt mig för att ge bort tre fullproppade goodiebags istället för en! Tusen tack för er feedback, den är väldigt uppskattad av mig!
Vinnare: Vera, Malin och My! 

Nu vill jag höra från er vad ni tycker om bloggen. Släng gärna in en kommentar om vad ni vill se mer av, vad som inte har så mycket värde, vad ni önskar få se osv. Jag tävlar ut en fullproppad goodiebag till en av er och vinnaren presenteras i detta inlägg om någon dryg vecka. Uppskattar era kommentarer massor då jag vill passa på att förbättra bloggen nu när jag ändå städar mitt liv och allt! Kram så länge! ♥ : )

Since so many of you entered and gave me great feedback I decided to give out three goodiebags instead of just one! Thank you so much for your words, I appreciate it a lot!
Winners: Vera, Malin & My!  

I would like to hear from you what you think of the blog. Throw in a comment and tell me what you’d like to see more of, what you think is less interesting, what you’d wish to see etc. If you send me some feedback you have the chance to win an awesome goodiebag (I announce the winner in about a week here in this post). I really appreciate your thoughts and ideas. Got so much spring feelings and can’t wait to become a better version of my self! Talk to you soon, Xx ♥ : )

 1. Freja skriver:

  Hejsan, detta är en underbar blogg och du vekar vara en absolut underbar tjej. I princip hela bloggen är perfekt och det enda som egentligen saknas är fler uppdateringar och inlägg! Med din stil och dina roliga och intressanta inlägg så förgyller du mina dagar! Du skulle även kunna slänga in lite budget shopping i din blogg, för oss lite fattigare studenter ! Önskar dig all lycka !

 2. Ellen skriver:

  Hej bästa Sania!
  Det finns såklart många anledningar till att jag har följt din blogg ett bra tag nu, men några av de saker som jag gillar bäst är att du alltid har så fina bilder och sen så älskar jag ju dina bloppisar också såklart! (http://saniaclaus.chic.se/the-day-after) Där jag bland annat har köpt väskan på bilden! :D
  Två saker som jag saknar lite från ”förr” är style in motion videosarna och ”make a wish” inläggen.. :)
  Jag kan inte komma på något som är dåligt direkt.. Hm.. Skulle kanske vara mer inlägg då. Haha :D <3

 3. sofia skriver:

  Det är här jag hittar min inspiration, mitt nästa inköp och mina favorit inlägg. Din blogg är glad och fin, väldigt trevliga texter och med mycket variation. Jag gillar verkligen dina style in motion!

 4. Vera skriver:

  Hej Sania!
  Jag kommer ihåg när jag läste en artikel i chic där du visade din garderob. Det var så intressant att se alla dina underbara kläder och att få veta historien bakom dem. Detta skulle jag gärna se mer av, man blir så inspirerad. Dessutom skulle det vara jättekul om du gjorde en shoppingguide eller berättade om dina favoritaffärer. Det skulle vara kul att få veta var du får tag i alla din fantastiska kläder. Förutom det älskar jag dina outfit-bilder. Så fort man klickar in på din blogg blir man översvämmad av inspiration :)
  Kram Vera

 5. Hej! Du har superfin stil som ispirerar mycket, det du kunde göra inlägg om vore vad ‘every woman should have in her warderobe’! Vore kul att se vad du tycker om det! Även lite skönhetstips skulle uppskattas!
  Kram från finland!

Comments are closed.

LOADING..