details: 280313


Photo: Rami Hanna Edit: Sania Claus Demina

Kan fortfarande inte fatta att de här sandaletterna från Valentino äntligen tillhör min garderob. Tackar Nathalie Schutermans goda smak för det! Hennes butik ger verkligen Stockholm den dos high fashion vi behöver. Jag älskar att gå in där och fönstershoppa. Shoppa på riktigt händer ju mer sällan men jag lägger alltid lite extra krut på skor, väskor och accessoarer i övrigt! Är verkligen nöjd med mitt senaste köp! ♥ : )

Still can’t believe these Valentino sandals belong to my closet. I’m thanking Nathalie Schuterman for that. Her great taste brings Stockholm the dose of high fashion that we need. I love to walk in her boutique and do some window shopping. I’m not actually getting anything that often, but when I do, I spend those money on shoes, bags or other accessories. I’m so happy with my latest investment! ♥ : )

    1. Jag kan absolut tänka mig att Valentino är billigare i Italien :) Acne är ju billigare i Sverige än många andra länder. Dessutom har inte alla möjlighet att åka utomlands så då är det ju fint att Nathalie köper in så man överhuvudtaget kan få tag på ett par.

      Kram!

Comments are closed.

LOADING..