details: 260313


Photo: Rami Hanna Edit: Sania Claus Demina

De här skorna var verkligen ett kap! Fick dem för halva priset för ganska längesen (minst ett år sen, om inte två) och använder dem fortfarande flitigt. Vita pumps är dessutom supertrendiga i vår och sommar, än mer i höst! Kommer från Nelly White Label och finns visst kvar i alla storlekar, på rea HÄR ♥ : )

These shoes were such a bargain! I got them on sale long ago (it’s probably been one or two years) and I still use them a lot. White pumps are actually very trendy this spring and summer and that trend will stay for fall. This pair is from Nelly White Label and I just noticed they are still available, on sale HERE! ♥ : )

  1. Snygga snygga snygga som vanligt :) Det blev tillslut liknande i blå mockaimitation för mig, se här: http://anitabjohansson.blogg.se/2013/january/i-can-walk.html
    Ska fortsätta spana vidare efter vita kraftigare pumps.

    Skumt att storlekarna kan vara så olika fast det verkar vara samma skomodell i grunden.

Comments are closed.

LOADING..