monday cravings


Åh vad jag vill ha detta set från Stella McCartney. Dör ju lite. Nu har jag jobbat jättehårt hela dagen, så ska ta och rulla hemåt snart. Sov inte så mycket i natt så är rätt sömnig om jag ska vara ärlig. En kul grej idag var att vi hade modemöte och det innebär att vi redan börjat planera inför alla höst- och vintermodejobb som kommer ut om typ ett halvår! Just vill jag dock helst ha bruna ben, setet ovan och ett härligt hotellrum framför havet, hahah… ♥ : )

Ah, I’m dying a little. Want this set from Stella McCartney so bad! I’ve been working really hard today so its time to go home soon. Didn’t get much sleep last night so I’m pretty tired to be honest. A fun thing today was that we had this huge fall/winter fashion meeting which means we plan all the editorials etc. for the issues that start coming out in like six months! Atm, I’m mostly craving tanned legs, the set above and a nice hotel room in front of an ocean, hahah…  ♥ : )

  1. Vilket underbart set! Skulle vara snyggt nu till påskledigheten och glida omkring i hemma :)

    modemanifest.blogspot.com

Comments are closed.

LOADING..