#hmConsciousGreen | Giveaway!


Photos: Rami Hanna Edit: Sania Claus Demina & Anzor Asadov

TÄVLING! Som ni redan vet höll jag på att svimma av när bilderna på H&M’s Conscious Exclusive-kollektion kom ut. Kan ni ana lyckan när min favorit en dag senare dök upp på redaktionen? Jag var självklart tvungen att ta bilder i den direkt och nu har jag även fått möjligheten att tävla ut en likadan till en av mina läsare. Japp, ni läste rätt!! Det enda man behöver göra för att ha en chans att vinna denna mintgröna tylldröm är att lägga upp sin bästa röda-mattan-inspirerade bild på Instagram och hashtagga den med #HMConsciousGreen. Jag kommer att välja ut en vinnare som kommer få sin bild publicerad här i min blogg, på min och H&M’s Instagram och andra sociala medier. Ni har fram till 2 april på er att tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till mina fina ♥ : )

GIVEAWAY! As you already read the other day I’m obsessed with this bright green tulle dress from the H&M Conscious Exclusive Collection 2013. Can you imagine my reaction when I found it in our fashion room at the office?! I just HAD to do a shoot in it right away and now I also got the chance to let one of my readers win one of your own! Yes, you got it right! All you have to do to enter is to upload your best red carpet inspired outfit to Instagram with the hashtag #HMConsciousGreen! You got until the 2nd of April to enter and then I will pick the winner who will be featured on my blog and other social media channels and also H&M’s social media channels! What are you waiting for?! Let’s go! Good luck sweetie pies ♥ : )

Follow SCD on bloglovin HERE

 1. LInn skriver:

  Är klänningen till salu?

 2. Elin skriver:

  Åh vad fin den är!!! :)

  Vilken storlek är det du provar på bilderna?

  KRAM

 3. Åh så underbart vackert!
  Denna klänning skulle jag vilja gifta mig i:)
  Får man fråga vilken strl du har på den?

 4. Underbar klänning! Du vet möjligtvis inte vad den vita klänningen kommer kosta? Den som är längre bak än fram! Känner ett starkt behov av den!!

 5. Bisa skriver:

  Så himla vacker! Måste säga att den känns lite inspirerad av Ida Sjöstedt :) Kommer dock satsa på den vita klänningen med släp, lite babydoll, men ändå elegant.

Comments are closed.

LOADING..