details: 190313


Här kommer en sneak peek på ännu en outfit från Paris. Fler bilder är på G! Nu väntar det jobb hela kvällen. Börjar på ett butiksevent med Damernas Värld, fortsätter med möte med Ida Sjöstedt och avslutar med lite andra möten. Ska försöka blogga emellanåt men hinner jag inte så får ni helt enkelt kika in i morgon igen. Ha en trevlig kväll finisar!! ♥ : )

Here’s a sneak peek of another outfit I was wearing in Paris. More photos soon! Now its time to prepare for work all night. I’ll start at an event that Damernas Värld is hosting and then I’m meeting up with Ida Sjöstedt. After that I got some other meetings and THEN I’m ”free”. Good thing I love my job. Anyways, I’ll try to find some time in between to blog, if I don’t manage, I’ll post them tomorrow! Have a great night lovelies!! ♥ : )

LOADING..