Meet and greet with Marc Jacobs ♥


Wow, vilka intensiva två dygn! I måndags flög jag ner till London för att gå på Marc Jacobs lansering av de nya Coca Cola Light-flaskorna som han är kreativ chef för i år. Vi var ett gäng från Sverige som åkte och det började med en presskonferens. Jag fick chans att både ställa frågor och säga hej! Nyper mig fortfarande under armen!! Vilken ära alltså, åhhh!! Under kvällen var det fest och där hade de en photo booth som vi självklart var tvungna att leka med, haha! Intervju kommer snart upp på Damernas.se.  ♥ : )

Wow, I had two really intense days! I came to London on Monday morning to attend the Marc Jacobs Diet Coke launch. We were a little group of people from Sweden and after checking in at the hotel and getting some hamburgers a press conference took place. I got the chance to both ask questions and say hello! Still pinching myself, this was such an honor!! Marc Jacobs is truly amazing and I really feel super thankful for this kind of opportunities. Everything ended with a party and the photo booth was the most fun part, lol! You can read an interview on Damernas.se soon.  ♥ : )

LOADING..