details: 070213


De här byxorna har jag verkligen använt sönder. Bokstavligen. Det finns numera ett hål mellan benen som jag hoppas jag kan sy ihop. Köpte dem på Zara i New York för snart två år sedan och har nog aldrig använt ett par så mycket som dessa. Jag vet att jag inte ensam om det. Hur många av er har dessa i garderoben? haha… De kan ha kvar dem på Zara eller hur? Ska gå och kika. Mina är dock från första omgången, och nya versioner är sällan lika bra. Får hålla tummarna! ♥ : )

I’ve really used these trousers a LOT and they’re now dying…(recently found a hole between the legs haha, but hopefully possible to save). Got them at Zara in New York maybe two years ago and I’ve never worn anything as much as these. Not the only one, right? Haha, how many of you got these in your closets? They might still have them in store, I’m gonna check, but doubting the new version is as good. Crossing fingers!  ♥ : )

LOADING..