I ♥ dermalogica


Skulle önska att jag befann mig i New York just nu. Inte bara pga. modeveckan utan för att badrumsskåpet behöver fyllas på. Mina älskade Dermalogica-produkter är så mycket billigare där borta. Jag klarar mig absolut inte utan krämen ”Active Moist” och Ansiktstvålen ”Special Cleansing Gel”. Vad har ni för favoriter? ♥ : )

I wish I was in New York right now. Not only for the sake of New York Fashion Week but also because of the fact that Dermalogica products are so much cheaper over there compared to the prices in Sweden. I just can’t live without the ”Active Moist” cream nor the ”Special Cleansing Gel”. What favorites do you have? ♥ : )

 1. Maria skriver:

  Hej!

  Jag tänkte bara på att påminna om att det finns en anedning till att produkter är dyrare i Sveriige o det är för att momsen står för en stor del av vårt lands skatteinkomster! Momsen betalar bla våra barns universitetsutbildnngar ( dyrt i USA ) o vår allmänna sjukvård.
  Så vill vi ha ett solidariskt samhälle -shoppa i Sveride!

 2. Har du checkat in olika hemsidor man kan beställa från? Beroende av Daily Microfoliant och Active Moist, vi brukar beställa från Beauty Flash tror jag och det hamnar på mer eller mindre samma pris som i US om du inte har vägarnas förbi på ett tag! Kram :)

  1. Åh! Ska kika på det, tack för tipset!
   Kram
   //S

Comments are closed.

LOADING..