the ELLE gala


Veckans ångest? Att jag fick inbjudan till ELLE-galan men inte kommer att kunna gå. Tänkte att jag kan bjuda på några snapshots från förra året istället. Älskar klänningen jag hade på mig, den kommer från H&M och jag föll för den då jag såg Jenny Humphrey ha den i Gossip Girl säsong 2. Lyckades hitta den på Ebay. Ligger hemma sjuk, så ska nog ta och gosa ner mig i soffan och se några avsnitt. ♥ : )

Im bummed about the fact that I was invited to the Swedish ELLE-gala which is tonight, but that I cant go. So I thought I could show you some pictures from last year. I really love this dress from H&M. I fell for it when I saw Jenny Humphrey wear it in Gossip Girl season 2. You know when she is doing this gerilla fashion show? Actually since i’m home sick I think I’ll get cosy and watch a few episodes. ♥ : ) 

LOADING..