Jimmy Choo & ASOS


Varje onsdag framöver kommer jag att lista mina personliga shoppingfavoriter på damernas.se! Det bjuds på en skön blandning av både budget och lyx. Bland annat tipsar jag om örhängena ovan, in och kika. Idag har jag fått se en jätterolig grej ta form här i DV-fabriken och åhh vad jag önksar att jag kunde berätta mer nu på en gång, men får vänta snällt tills 5e februari! Nu ska jag fortsätta leta bilder till ett jobb i DV Mode, vi hörs och ses sen. ♥ : )

From now on I’ll show you some personal shopping favorites at damernas.se! You’ll find both budget and luxury items, like the earrings above, check it out! Today I got to see something really exciting take shape here at the DV-factory and ahhh, just can’t wait to tell and show you more. Gotta wait until February 5th. Now I’m off to do a job for DV Mode, so I’ll talk to you guys later. ♥ : )

LOADING..