happy new year!!


GOTT NYTT ÅR allesammans ♥ Under 2012 gick jag igenom svåraste perioden privat någonsin samtidigt som drömmar gick i uppfyllelse. Kändes bra att välkomna 2013 med fyrverkerier, lockar, låtsas-champagne, god mat, familj, vänner, guldklänning, knallröda läppar, Louboutins och dessa underbara örhängen. Ser fram emot ett nytt spännande  år! Har ni några nyårslöften? Kommentera ♥ : )

HAPPY NEW YEAR everyone ♥ In 2012 I went through the most rough period of my life so far at the same time as dreams came true. It felt good to welcome 2013 with fireworks, curls, fake-champagne, food, family, friends, a golden dress, red lips, Louboutins and these amazing earrings. I’m really looking forward to a new exciting year! Do you have any new year resolutions? Tell me ♥  : )

Dress – Manoush
Shoes – Christian Louboutin
Earrings – Swarovski
Lipstick – YSL
Nailpolish – Essie 

 1. Du är så galet vacker och en fantastisk förebild! ♥
  Tack för att du inspirerar mig varje dag!

  /glossfashion.com/sandraso

 2. Hej! Mitt nyårslöfte är att ta körkort i år, hoppas på innan sommaren! Fyller nämligen 18 om några månader :) Har du några nyårslöften? :)

  Kram Linnea
  http://madebylinnea.devote.se

 3. Happy New Years dear, you were looking absolutley fabulous coming into 2013 :) and I hope 2013 brings us both the best of luck…I have a list of resoltuions but my top goal is Stay fit and get a banging body, also to fight for what you want. Whats your resolution hunnie?

  CYmone
  xo

 4. oh så fin du är! otroligt vackra bilder! :D
  jag hoppas du får ett bra 2013! :D

  //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..