ACNE


Nu har reorna satt igång och jag kom att tänka på dessa skor jag hittade hos Acne under en utförsäljning tidigare i år. Eftersom det bara fanns ett par som var en storlek för små fick jag nöja mig med att bilder. Har ni varit ute och shoppat något än? Jag hoppas jag hinner med en liten runda på stan senare idag. Nu ska jag jobba på en rolig grej för DV Mode, känns fortfarande overkligt. ♥ : )

So the sales are on, and it got me thinking of these shoes I found at Acne’s sample sale earlier this year. Since they only had one pair in a size too small, I could only bring them home with me in form of pictures. Have you been out shopping yet? I hope I get the chance to take a little walk down the city later today. Now I’m going to work on a fun thing for DV Mode, still feels unreal. ♥ : )

  1. jag är jääääättebesviken på rean här i sverige. jag vet iförsig inte hur det är i resten av sverige men i göteborg är den verkligen kass. alla saker som redan var billiga sen tidigare, eller faktiskt fula, är dem sakerna dom har på rea. det enda bra att köpa som jag köpta massa av är underkläder! och även en ganska vanlig ”everyday eyeshadow”. så ok, heheh det är väl ändå bra :)

    //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..