GIVEAWAY: Burberry BODY perfume


TÄVLING. (AVSLUTAD!) Snart jul och dags för en till lyxig julklapp ni kan vinna. Denna gång ska någon av mina läsare få underbara BODY-parfymen, 60 ml (!!) från Burberry. Jag utser en vinnare i detta inlägg och på min facebooksida på julafton (24/12). För att delta ska du: 

 • Skriva en kommentar och ge mig recept på något gott jag kan baka på julafton!  
Vinnare: Amanda


GIVEAWAY. (ENDED) Christmas is just around the corner so I thought its time for another giveaway. This time this amazing BODY eau de parfum (60 ml!) from Burberry can be yours. I will announce the winner in this post and on my facebookpage on monday (24/12). All you need to do to enter is:

 • Leave a comment and give me your best christmas recipe!   
Winner: Amanda


 1. Mandelkorvar – blanda riven mandelmassa med hackade nötter och torkade frukter (eller väl själv vad du gillar). Rulla ihop massan till små korvar och smeta på smält choklad. Garnera med nötter och kanderade körsbärs.

 2. Susan skriver:

  Rocky Road är lätt och passar allas smaker.
  Smält 600 g mörk chocklad i ett vattenbad.
  Blanda sedan i hackad Dumle, mini marsmallow, jordnötter och pistagenötter. Häll ut på en plåt och låt stelna i frysen.
  Skär sedan ut strimlor och gör små bitar av det.

 3. Hej Sania! Jag älskar din blogg, du är så kreativ och lägger alltid upp fina bilder! Rolig tävling eftersom Burberry är mitt favoritmärke och eftersom jag älskar att baka! Varje gång jag kommer till en storstad går jag in i Burberrys butik, med hela familjen i släptåg och vidöppna ögon. Tyvärr har jag inte råd med något annat än att titta, så därför skulle jag bli jätteglad om jag vann den här tävlingen!
  Här har du ett underbart recept på klassisk kola. Den går jättesnabbt att göra och kräver inte att man har grädde hemma – dessutom så är den jättegod och skapar snabbt ett mer begär! Om man vill ha en lite mer spännande smak så kan man tillsätta hallon när man kokar kolasmeten.

  Ingredienser:
  • 2oo gram smör
  • 4 dl socker
  • 2 dl sirap
  • 4 msk kakao
  • 2 msk grädde/mjölk

  Blanda allt i en stor kastrull. Låt puttra och rör då och då. Gör kulprovet – när smeten går att rulla till en kula är kolan färdig. Häll över allt i en plåt klädd med bakplåtspapper och låt vila i 30-60 minuter i rumstemperatur. Skär eller klipp avlånga bitar och klä eventuellt med smörpapper. Kan förvaras i skafferi, helst i kylskåp.

  Gott att ge bort i en fint dekorerad syltburk i julklapp eller att äta upp själv!

Comments are closed.

LOADING..