curls


Grymt sugen på att locka håret igen. Här hade jag inte riktigt gjort klart frisyren (hade bråttom iväg) men brukar separera lockarna mer så det blir fluffigare. På tal om hår: mitt har blivit så sjukt mellanlångt och tråkigt nu, så känner att det är dags för ett besök hos frisören snart! I morgon har jag avslutning med mina kids på danscenter, så ska förbereda ballonger, lussebullar och musik! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll! ♥ : )

Really feel like getting some curls again! Never really finished them the day these pics were taken (I was in a hurry) but what I would like to do better is to separate the curls to make the hair look bigger. Speaking of hair: I think its time to pay a visit to the hairdresser… Tomorrow I’m having some christmas shows with my kids at the dance studio, so I need to prepare music, balloons and saffron buns! I hope you have a great friday nightl! ♥ : )     

  1. katja skriver:

    danscenter?

    1. japp :) jobbar som danslärare under helgerna ♥ gjort det i 7 år nu! kram

Comments are closed.

LOADING..