GIVEAWAY: 18k gold top coat by O.P.I


TÄVLING. Nu tänkte jag skämma bort er lite inför julen. Har en liten hög lyxiga julklappar att lotta ut. Först ut: äkta guld! I samarbete med O.P.I har jag nu fått möjligheten att ge bort detta överlack som innehåller flingor i 18k guld! Lacket är värt tokiga 498 kr (!!!) och kommer i en limiterad upplaga. Jag utser en vinnare i detta inlägg och på min facebooksida på måndag (17/12). TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!! Vinnare: Madeleine, grattis och tack till alla som var med! 


GIVEAWAY. Christmas soon! Its time to spoil you a little, or what do you say? I’ve got a little bunch of luxury gifts and can’t wait to play the ”sania claus is coming to town”-game, haha! In collaboration with O.P.I I now have the chance to give one of my sweet readers this amazing limited edition top coat with real 18k golden flakes! It’s worth $30 (!!!) so make sure you cross your fingers now. I’ll announce the winner on monday in this post and my facebookpage.THE GIVEAWAY ENDED! The winner is: Madeleiene, congrats and thank you to everyone who participated!

 1. Följer redan dig på Bloglovin och facebook. :) Älskar O.P.I, just för att det finns så otroligt mycket snygga färger att välja mellan plus att lacken håller bra! Och som ett nagellacks-freak som jag är, skulle det vara en dröm att få ha detta i min samling! Högst upp på min önskelista inför jul står att hitta kärleken, men det är en tyst önskning, som definitivt inte går att få i julklapp haha… Men på min materiella lista står ett par nya ballett skor och Photoshop Elements 11 högst upp!

  Kram och God Jul på dig!

 2. Jag önskar mig ett sprudlande kommande år, men massor av kärlek, klädfynd, glädje och förhoppningsvis en stilig karl som dyker upp när jag minst anar det och drar mattan under fötterna på mig. God jul på dig häftiga människa!

 3. En ny svart skinnväska står överst på önskelistan, och det har det gjort ett bra tag. Letar alltid efter den men varje väska jag hittar är det något fel på men jag är ihärdig i mitt letande, snart hittar jag den!

 4. Hej Sania!

  Det jag verkligen önskar mig mest av allt är att min familj mår bra. Det finns inga materiella gåvor i hela världen som kan ersätta den glädje som kan spridas runt ett matbord eller från ett enkelt leende. Min pappa gick bort på juldagen förra året och vi firade vår allra sista julafton med honom på sjukhuset. Det var bland de bästa stunderna i mitt liv, samtidigt den sorgligaste för jag visste att det var vår sista tillsammans. Så det som verkligen står högst upp på min önskelista i år och åren framöver är att min familj mår bra – min mamma och mina bröder.
  Kram!

 5. Har redan följt båda sedan länge tillbaka ;)
  Allra högst upp på min önskelista ligger en svart och vit céline väska, men det är bara en dröm jag har för att sannolikheten att få ett sådant paket på julafton är minimal! Haha superfin blogg sania! Kram

Comments are closed.

LOADING..