SCD by Irica Wadström Michailidou


Alltså! Lyckan när jag hittade denna på Instagram?! Jättemassa tack till Irica för att du dessutom skickade hem originalet till mig. Tänkte vara lite ego och rama in den. Som ni ser använder jag illustrationen som Bloglovin-widget (följ mig HÄR) till höger. I nästa inlägg ska ni få se lite fler teckningar jag fått av fina läsare! ♥ : )

Look what I found on Instagram! I love it so much, thank you Irica for also sending me the original drawing. I am SO going to be super ego and frame it. As you can see I’m using this illustration as my new Bloglovin widget (follow me HERE). In my next post I will show you more reader art! ♥ : )

 1. Helt klart den snyggaste av dem alla!

 2. Måste bara säga grattis till nya bloggen och jobbet! Även om jag inte är så flitig på att kommentera, så ska du veta att det ska bli himla kul att följa ditt nya äventyr här! Jag ser fram emot alla inspirerande outfits och videos, moderesor- och events och allt annat fint du bjuder på! (+ Gärna en beskrivning om dig mer personligen och om dina övriga intressen, så som dans, bara så att man får en liten klarare bild av dig!) Ta hand om dig och lycka till med allt :) Kram, Isabel

  1. Åhh tack så jättemycket finaste Isabel!! Kul att du hänger mer hit med! Det ska jag tänka på framöver.
   Stor kram till dig och trevlig helg!!

 3. sonia skriver:

  Snygg!!

 4. skitsnygg!!! hahaha jag önskar jag fick sådana inskickad till mig ;D¨

  //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..