Jobb med Veronica Maggio

 

Igår jobbade jag med fotografen och min nu mera ridkompis Patricia Reyes, grym plåtis! Vi plåtade Veronica Maggio. Jag har alltid vart ett fan av henne och är efter gårdagen, ännu mer fan! Vilken cool och jordnära tjej. Det kändes som att vi alltid hängt tillsammans, just det gänget i din studion varje dag de senaste 10 åren. haha! en grym dag helt enkelt.

IMG_3224

 

Screenshot 2019-03-18 at 00.11.19
Screenshot 2019-03-18 at 00.11.30

 

Jacob Kajrup på hår och Babe Nadia Kandil stylade. Kommer bli så fint 🙂 håll utkik i tidningshyllorna.

 

Idag jobbade jag för Gudrun Sjöden. Carl Bengtsson plåtade och han har alltid med sin hund Hoshi som för övrigt har en egen instagram.

Hoshi och modellen Kirshi Pyrhönen… Lite Hoshi-Time <3

Screenshot 2019-03-15 at 22.29.50

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..