Nya Synsam butiken

Hej finisar!

 

Idag har jag och mina fina kolleger Emike, Vanessa och Jennie jobbat tillsammans med Underbara Stylisten och Synsams Creative Director Marina Kereklidou för just Synsam och ett event i deras Flagship Store på Norrmalmstorg.

The Look- matt hy, naturliga borstade bryn, eyeliner och glossiga läppar. Håret placerades i en hög, stram knut. So Chic 🙂

 

Så Glammigt, på knäna bland maten 😉 Här blandar jag en perfekt läppnyans till Amie.

IMG_5214

 

The Look, stram knut och eyeliner. Dessa tjejer har ögonbryn men de syns inte. Så jag har försiktigt fyllt i dem och borstat med min underbaring Loreal Brow Plumper… Jag älskar en naturlig polerad look. Det finns så mycket små knep man kan göra. Jag ska avslöja dem en efter en 😉

IMG_5207
IMG_5204

Tack för att ni läser! Kram

LOADING..