Piff med Ebba Kleberg von Sydow

 

Här om dagen var det dags att hänga med Ebba, vi har jobbat ihop länge nu, och det är alltid lika kul! Ebba är så härlig och en grym Power Woman. Hon peppar en som ingen annan kan. Och är det någon man ska suga åt sig av är det henne.

Ebbas Look för kvällen var beach waves, lösa lockar som jag prepat med värmeskydd och avslutat med Lernberger Stafsing Dry Clean Volumizing & Refreshing- Torrshampo som ger en bra stadga till håret så att det håller kvällen ut. Makeupen var lite lyssigare än vanligt, markerade ögonen med Anastasia Beverly Hills- Sultry i rosegold, brunt och guldiga toner. Jag jobbade jag extra med näsan. Skämt o sido. Ebba har vart daunderförkykld och ni vet ju när man ska sminka sig efter en vecka med en väl-snyten näsa. DEN FLAGNAR. och det är inte lätt att lägga makeup då. Så jag peelade näsan med Pixi Glow peel pads. och sedan packade jag näsan med Emma S treatment super balm medan jag gjorde sista piffen.

 

a577aabc-0f08-4ce8-89f0-a6e768849a0f

LOADING..