Torris?

 

Torr, Vinter.. Du vet…

  1. Rosenserien Jojoba Olja
  2. Sensai Emulsion Moist II
  3. Emma S Enzyme Peel

Jojoba Olja är mitt vapen så här års. Vissa gillar inte oljor men jag är besatt av Rosenseriens Jojoba Olja. Den använder jag som makeup-borttagning, som dag och nattkräm. Även som hårinpackning. Den här oljan blir inte så där ”oljig” på huden utan går in och gör stor skillnad, ger även fin glow. Min hy gillar den verkligen, jag är torr men har du fet/oljig hy så hjälper den till att balansera det.

Sensai Cellular Moist II. Min mamma tipsade om denna och sedan dess har jag ett HA-begär. Är min jojoba slut så MÅSTE jag ha denna. Den ger massor av fukt och det bästa av allt så måste man massera in den ordentligt vilket får igång cirkulationen.

Och Älskade Emma S Enzyme Peel. En minut på ansiktet, lite längre om du vill. Den ta bort döda hudceller och löser upp pormaskar och fixar en fin fuktbalans. Denna brukar jag göra en gång i veckan innan min jojoba eller Sensai. Ger fin lyster, dagen efter. Man blir lite röd efteråt så tips är att lägga den på kvällen.

 

rosenserien-jojobaolja-100ml-1768-110-0100_1

 

SENSAI-Cellular-Performance-Basis-Linie-Emulsion-II-Moist-47054_2

7350053040809.png

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..