Årets Mama

 

Första gången jag träffade Cissi var på en plåtning på ett slott, vi båda gick omkring och kände någon närvaro på slottet, pratade andar och hudvård. Hon hade precis blivit tillsammans med sin kille Fresh, som han kallas. Och det lyste om henne när hans namn kom upp. Vi konstaterade fort att han såg ut som en prins. Sedan den dagen föll jag pladask. Cissi är så underbar och tillsammans med sin Fresh kommer de bli magiska föräldrar! Cissi. Du är inte bara vacker som en Sagofigur du är snäll, fin och alldeles alldeles underbar 🙂

Så här såg våran dag ut när vi plåtade omslag och story för Mama

Den här outfiten vill man ju ha varenda dag! Så lyssig. Sara Biderman stylade så fint! Vad jag använde för makeup kommer inom kort.

IMG_0327
IMG_0333
IMG_0329

Och här nedan är slutresultatet 🙂

s4r-3

s4r-2

s4r

Och Omslaget. Jag snodde bilden från plåtis Hannahs Instagram

IMG_1124

 1. Annika skriver:

  Det är Cissi som är fresh- Damn it!!

  1. Verkligen! Det är ett roligt smeknamn av hans efternamn 😉

   1. Annika skriver:

    Som gammal läsare av Svensk Dam vet jag vem hennes sambo är 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..