MAKEUP Video?

Jag skulle vilja göra en makeup-video! så jag behöver er hjälp 🙂

Vad skulle ni vilja se? vill ni ha en video på modell där jag sminkar? vill ni ha en video där jag sminkar mig själv? Vad vill ni ha för makeup? Jul-make? Nyårsmakeup? recreation-makeup? Victorias Secret makeup? Tips? Q&A?

TIPSA MIG så ska jag uppfylla det! hit me 🙂

 

Screen Shot 2018-11-15 at 19.43.38

 1. Nina skriver:

  Gärna video på modeller o gärna på olika åldrar så man får tips som passar även när åren går. Man har ju märkt att man måste ändra teknik o färger o texturer vartefter åren går, det är en större utmaning att hålla glamouren vid liv efter 45 🙂 och det vore bra med produkt tips på det som används. Trevlig Helg

 2. Elin skriver:

  Sminka på modell om möjligt

 3. Carina skriver:

  Gärna en makeup på en kvinna med mogen hy. Val av färger, typ av produkt m.m. känns mer betydelsefullt när man ska sminka sig då man kommit över 45 års ålder. Makeup som fungerade för 10 år sedan för mig är otänkbart idag.

  1. Annika skriver:

   Bra förslag!
   Ibland roar jag mig med att kolla på alla dessa tutorials på IG och herre, de har lager på lager på lager och det är inte tänkbart på en gammal och torr hud 🙂

   1. Nej, lager på lager än INTE min och många andras grej heller… haha! 🙂

  1. TOPPEN! det ska jag absolut göra. Du har helt rätt. Finns inte så många som gör den typen av videos heller.

 4. Åsa skriver:

  Gärna en snygg och gångbar jobb-/vardagsmakeup, med inte alltför många produkter (dina favvisar). Bra initiativ med video:-)

  1. Tack Åsa! Håller med, en enkel make som passar vardagskvinnan på språng. Idag hinner vi inte ens 15- 20 min för en makeup.

 5. Annika skriver:

  Gillar alla sorters videos men gärna en där allt visas, basen osv till färdigt resultat samt produktlista 🙂

  1. Ok tusen tack! 🙂 Det kan ju bli en hel drös av videos då 😉 det fixar jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..