Tips för blanka näsor

 

 

 

Ok. här kommer min bästa produkt för riktigt blanka näsor och andra partier i ansiktet för den delen. Jag har försökt hitta den ultimata produkten men alla produkter, hudvård och primers håller faktist inte i längden. MEN! så kom jag över denna. en RIKTIG DYRGRIP tyvärr… Men den funkar och den fungerar på riktigt.

Screen Shot 2018-10-29 at 08.57.13

En lätt formula som reducerar överflöd av talg, jag blir blank på näsan som så många andra. Men blir du blank all over the face, kör på denna då den även vårdar huden och täpper inte igen huden som vissa primers gör.

 

Armani

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..