Minitips

 

Du har ögonbryn men de syns inte? Då har jag lösningen 🙂 FIBER ÖGONBRYNS GEL. Har tipsat om detta tidigare och jag tipsar igen. Det är det bästa som hänt mig både privat och jobbmässigt. Jag har tillexempel ihåliga bryn, det är färg på vissa partier.

Jag jobbade med min Älskade IDA SJÖSTEDT och hon ville gärna ha ögonbryn. Våran modell har ingen färg what so ever på sina 😉

Här ser ni, ett målat ögonbryn och ett icke-målat. Här bara med penna. När man har så här lite färg på sina bryn måste man vara super lätt på handen och borsta igenom brynen medans man målar, det kan lätt bli för hårt målat annars.

IMG_9017

IMG_9018
IMG_9019

 

båda ögonbrynen målade med penna, bara det är fint och ger jätte stor skillnad 🙂

IMG_9020

 

Och här är båda brynen borstade med Fiber ögonbrynsgel från Laura Mercier

IMG_9037

 

 

Det blir sån otrolig skillnad! Jag använder det på ALLA även om man har mycket bryn och bara vill ha en gnutta färg eller lite dimension. Underbar produkt.

Tips på olika Fiberbrynisar <3

Milani 

Dior

Maybelline

  1. Estelle & Thild BioMineral Lip Gloss Toffee 🙂 den har lite smått skimmer i sig, blir så fint 🙂

 1. Annika skriver:

  Men JA tack!!! Har precis samma dilemma och just nu får jag inget att funka på mina bryn. Viken penna har du använt på modellen? Ska genast testa detta.

  1. Annika skriver:

   Kan återkoppla och säga att fiber gelen från Milani var rätt kass. Då är L´Oréals (utan fiber, bara färg) mycket bättre. Skulle dock gärna få svar angående vilken penna du använt på modellen?

   1. Hej Annika:)

    Vad kul att du gillade tipset! jag är helt besatt. Men vad var det du inte gillade med Milani? Den från Loreal som bara har färg är lite plump-ande. Funkar jätte bra om man vill ”puffa” upp brynen. Gillar den jätte mycket också. Laura Mercier har massor av fibrer i sin, den tillsammans med Loreal gör uuuunderverk.

    Jag har använt Anastasia Beverly Hills, Brow wiz. Maybelline har en likvärdig, Isadora också 🙂

    Kram från mig

    1. Annika skriver:

     Milani ger inte inget alls för mina bryn. Har väldigt glest med hårväxt framtill på ena så där förstår jag att inget händer, men som helhet ger L´Oréals ett bättre resultat på hela brynet ändå.

     Får snäppa upp mig och testa Laura Mercier 🙂
     Kram!!

     1. Ah! jag fattar! 🙂 men testa laura mercier, de finns på Åhléns att testa. Mac har även en penna likt en eyeliner som man kan fejka dit strån med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..