Maja Strömstedt

 

 

För några dagar sedan fick jag äran att jobba med Maja Strömstedt. Maja är en grym sångerska som snart släpper skiva. Det längtar man till. Jag snokade såklart på instagram för att se hur hon såg ut på riktigt. Det är ett bra knep att ta till när man ska göra makeup på någon. In på Insta och kika. Maja kom till studion som en nyponros. 20 år.. Så vad säger man. Ung och Vacker med hela livet framför sig.

 

Detta är hennes look. Hon har förövrigt världens vackraste och längsta hår. Rapunzel på riktigt. Men jag glömde ta kort på det. Eller jag har en bild men den får jag inte visa än. Den som väntar på nåt gott.

Jag fyllde i brynen enbart där det fanns något att fylla i sedan borstade jag dem med bryngel. Ögonlocken fick hederligt solpuder i globlinjen, duttade på living luminizer från RMS på locken, inre ögonvrå, näsa, kindben. En liten dutt rouge, bronzer och läppbalsam. Och avslutningsvis mascara. Sedan var den här donnan klar. Håret lekte vi med under plåtningens gång. Det var spikrakt, mittbena, sidbena, ruffs, vind.. You name it.

Daylight Studios STHLM

Ska bli kul att se slutresultatet 🙂

 

PS. OK... Så här va.. Jag och Maja stod i studion och en låt på radion började spela jag frågar -men vad är det här för låt nu igen? så bara ta hon ton och sjunger en trudelutt.. Jag dog. Faaan vilken röst. Man glömmer lätt när man står en hel dag och jobbar och snackar skit att personen man jobbar med är typ superstar. Ds.

 

 

LOADING..