Onsdag Gabriella

 

Min ”varje dag tjej” från Gudrun Sjöden plåtningen gick så där. Plötsligt kom midsommar och ett förkylt barn.. Men jag kör på med min vecka av smink även om dagarna blir lite krokiga.

Fina Gabriella som sjunger och dansar, sån girlcrush alltså!

Jag gjorde faktist ingenting med Gabriellas hår, hon kom till studion med drömhåret. En makeup och hårstylist ska inte bara göra hår och makeup utan även göra rätt bedömning och den här gången behövdes inget hårfix. Även om man så gärna VILL piffa så är ibland det rätta beslutet att inte göra något 🙂 Men lite makeup fick hon i alla fall.

 

Jag ville matcha hennes makeup med håret så allt gick i väldigt rostiga färger. Dovt men i de tonerna. Jag la en skugga från min chocolate bar palett från too faced– crème brule runt hela ögat övre och undre lock, Mascara och borstade i gel i brynen.

Kinderna bronzade jag och även pannan. Rouge från Nars

på läpparna valde jag en matt lip cream från kicks, den har jag även använt som både läpp och skugga. Varje gång frågar någon vad jag använt så den är väldigt snygg och tydligen eyecatching 🙂

LOADING..