midsommar look

 

 

 

 

 

 

Midsommar spenderades hemma i Stockholm hos oss. Våra vänner kom över på en brak midsommar-lunch med alla tillbehör 🙂 Min bästa vän Sussi hade bakat en SUPER god tårta klassisk med jordgubbar och grädde den var ÄGG, GLUTEN och MJÖLJFRI!

Vill ni ha recept på den så fixar jag det 🙂

Efter lunchen var det Fotboll, jag har typ blivit intresserad av fotboll det senaste. Eller.. Ok. nej. Jag tycker om gemenskapen. Man myser i soffan, hejar och skriker. Det är spännande med fotboll och jag byter alltid lag. Jag tror jag hejar på ett lag men sen spelar dom dåligt eller så tycker jag dom är gnälliga och då byter jag.

 

 

Men här är i all fall min ”look” enkel som vanligt.

Insmord och redo.

Bra grund för makeup

Skin Enhancer som en lätt bronzer

Favoriten till mina glesa ögonbryn

Beautyblender som jag duttar i min the balm creme rouge palette, jag har cider på mina kinder

Dutt Dutt på en trött liten mamma

Lite Glow på kindbenen och resten av fejset. Love Contours All från NYX.

Ljus rosa som skimrar sååå fint. den blir en aning kall i tonen men jag gillar det. vill man värma upp den så blandar man med den guldiga på andra sidan 🙂

Lagom glow lite väl allvarlig

Klar och nöjd 🙂

LOADING..