Say Yes To The Mascara

 

 

Med och utan mascara… Jag gillar båda faktist men! Är man trött och allmänt osugen på att ens gå utanför dörren en dag så kan jag tipsa om min egen uppfinning.. MASCARAN. Skämt o sido. Jag antar att ni fattar vad jag menar. Mascara öppnar inte bara upp ansiktet och ögonen utan hela ens dag… Enligt mig.

 

Klick!

Kick!

Kick!

 

 

 

 

 

Trött och babyhåret står åt alla håll 🙂

 

 

Fortfarande trött men vem ser det?!

 

Förövrigt ÄLSKAR jag min t-shirt som jag också får massor av komplimanger för 🙂 Den kommer från Gina Tricot och jag har storlek L. Sedan är jag besatt av örhängen och dessa kommer från H&M.

 

puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..