Gudrun Sjöden

 

 

 

Dag två av Gudrun Sjöden avslutades idag, två dagar kvar med detta fina team. Dessa produkter är ett måste för mig när en naturlig makeup är aktuell:

Watercolor Bronzer från Lumene- En super tunn bronser som låter huden lysa igenom alltså ser det exakt ut som att du fått en väldigt snygg och naturlig solbränna

Skin Enhancer från Kick- En färgad gel som ger jätte fin glow med spf 30, dessutom återfuktande.

RMS Un Cover Up– Mina absoluta favorit produkter. Kan användas som en lätt foundation eller concealer. Återfuktande, minskar porer men det bästa är att det är faktist den enda produkt som faktist smälter in i huden och ger ett helt fantastiskt resultat. Man får ett underbart glow och det lever jag för.

Lip Butter från The Body Shop. Denna gillar jag för att den doftar ljuvligt men. Den ger en ljus nyans på läppen vilket jag kan störa mig lite på. Men den uppfyller kraven på återfuktande av läppar.

Och såklart Make Up Forever transparent HD puder. Jag är INTE något fan av puder men ibland behövs det för att matta ner ställen där man kan se lite svettig ut. Jag använder en liten fluffig borste och tar endast överflödet som hamnat i locket och duttar på. Det får inte se pudrat ut.

 

PUSS

LOADING..