Dagens Jobb

Hej!

Idag har jag vart ute på Lidingö och jobbat. Dagen började med spöregn så vi hade inte höga förväntningar om att vi skulle få sol eller uppehåll… Men, när vi körde över bron till Lidingö smög solen fram och resten av dagen var så fin. Jag önskar jag kunde visa er hur våran modell såg ut osv men det är hemligt fram till 27e aug då tidningen släpps :)… Men jag kan visa er vart vi höll hus och lite omgivningar. Hett tips är att ta en tur till Långängens Gård. Det var så mysigt!

 

Söta odlingslådor fanns lite över allt

Ingång till lilla trädgården där man även kan  gifta sig


Vi hittade små torkade blad med hjärtan i <3 

Fotoass Rasmus och hårstylist Dejan Cekanovic

hej!

Stylist Emma Thorstrand, Fashion Coordinator Moa Händen och Projektledare Agnes Regell

AD, Magnus Klahr

Söta Agnes med drömhåret

Steaming av väldigt dyra kläder i ladan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..