Träna. Old times och motivation

 

 

I tanken tränar jag. jag springer marathon, klättrar i berg, PWar till förskolan, jag har alltid på mig träningskläder och jag simmar 45 min varje morgon… Jag är ridtjej och har ridit i stort sett hela mitt liv. Jag gick till och med Hoppgymnasiet på Strömsholm. Jag tävlade upp till svår hoppning och red 8-10 hästar varje dag. Inte nog med det gjorde man allt annat som hör till när man har hand om hästar. tunga lyft, mocka hagar, 20 vändor med 15 kilos skottkärror, in och ut med stora hingstar.. Varje dag. Jag såg en bild av mig från den tiden och jag var SÅ vältränad. Utan att veta om det. Jag tränade hela kroppen varje dag men jag hade kul och det var mitt jobb. Nu när jag har ett ganska normalt liv (ganska haha) Jag jobbar, har barn, ett hem att ta hand om och sömnbrist… Haha ganska normala saker så får jag inte ork att gå och träna och jag vill definitivt inte träna för träningens skull.. Det är det värsta jag vet. Att inte riktigt veta varför jag tränar. Jooo men du gör det för din egen skull, din kropp ska orka och du ska hålla dig frisk osv.. Ja. Och jag önskar att det var motivation nog för den här tjurskallen.

Så min fråga.. Vad tränar ni och hur gör ni med livspusslet. Ge en latmask tips på att skrämma bort hjärnspöken och att gym är skit. typ.

 

PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..