Bloggfrukost på Fotografiska med Damernas Värld

 

 

1a blogg-frukosten för mig och jag missar självaste frukosten, haha! Jag ska erkänna att det är så typiskt mig. Men just denna morgon vägrade min son åka vagn till förskolan så vi tog oss en härlig promenad i stället, därav ingen frukost för mig 🙂

Hur som helst så var det ur mysigt att träffa de som bloggar på Damernas, Frukosten såg  i alla fall otroligt god ut, jag snodde den här bilden frånDVs Instagram. Bullarna hade jag gärna ätit 5 av.

 

Efter Frukosten ( jag kom precis i rätt tid ) fick vi en guidad tur av Cathleen Naundorfs utställning på fotografiska. Och jag blev så otroligt inspirerad. Ni som uppskattar fotokonst, mode, skönhet, makeup.. Ja allt som har med mode att göra. Gå dit och kolla!

Jag uppskattar verkligen såna här utställningar där fotografen bjuder på sig till 100%. Det kändes så i alla fall. Det har Fotografiska lyckats med. Våran guide var grym och berättade så fina och härliga detaljer att hon från början målat mycket och knutit samman konst och foto, Hon plåtar analogt med storformatskamera 20×30 i kombination med Polaroid. Kollar man nära på fotot kan man se mönster och struktur det är för att hon lagt en fuktig trasa på filmen just innan den torkat.. Små fina detaljer som gör hela historien och känslan.

Gamla anteckningar och inspiration hon har burit med sig, skapat och gjort egna moodboards i.

Här snackar vi fotografi. Jag kan bli så sentimental och kollar mycket på hur kameran ser ut och hur slitet stativet är. Bara det är en historia i sig.

 

Tack så mycket Damernas Värld och fotografiska för den här fina morgonen <3

 

Och som avrundning gick jag självklart in i shopen och kikade ett varv eller två.

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..