Piff med Ebba Kleberg von Sydow

 

Här om dagen var det dags att hänga med Ebba, vi har jobbat ihop länge nu, och det är alltid lika kul! Ebba är så härlig och en grym Power Woman. Hon peppar en som ingen annan kan. Och är det någon man ska suga åt sig av är det henne.

Ebbas Look för kvällen var beach waves, lösa lockar som jag prepat med värmeskydd och avslutat med Lernberger Stafsing Dry Clean Volumizing & Refreshing- Torrshampo som ger en bra stadga till håret så att det håller kvällen ut. Makeupen var lite lyssigare än vanligt, markerade ögonen med Anastasia Beverly Hills- Sultry i rosegold, brunt och guldiga toner. Jag jobbade jag extra med näsan. Skämt o sido. Ebba har vart daunderförkykld och ni vet ju när man ska sminka sig efter en vecka med en väl-snyten näsa. DEN FLAGNAR. och det är inte lätt att lägga makeup då. Så jag peelade näsan med Pixi Glow peel pads. och sedan packade jag näsan med Emma S treatment super balm medan jag gjorde sista piffen.

 

a577aabc-0f08-4ce8-89f0-a6e768849a0f

LOADING..

Gant kinda day

Hej!

VABRUARI är här… pust. Nu är i allafall jg frisk och på benen. Så. Idag hänger jag på GANT. Vi plåtar 3 st bossladys 🙂 bland andra Elenore Säll. Säger bara Google her.

 

Jag tittar in här om en stund igen med lite bts 🙂 kram! Och så kul att vara tillbaka igen.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

MODEBOKEN av Lotta Lewenhaupth

 

Om man vill lära sig mer om modehistoria kan jag varmt rekommendera MODEBOKEN. Det är en bibel för modeintresserade 🙂

Den boken studerade vi när jag utbildade mig till makeup artist och den har hjälpt mig massor under hela min tid som arbetande makeupartist. Det står självklart inte bara om makeup utan om allt göttit från 1900-talet fram till 2000-talet. Den säljs tyvärr inte längre men man kan låna den på biblioteket.

849199

849199

  1. I used to be recommended this web site through my cousin. I am no longer positive whether this publish is written through him as no one else understand
    such designated approximately my difficulty. You’re wonderful!
    Thanks!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..