3 trendiga vårdetaljer. anteckna nu.

inlägget innehåller köplänkar (ska köpa lgh)

 

plötsligt är det inne att ha bort håret från ansiktet – detta kommer ju utan tvekan att påverka min håret-överallt-look. Eller jag ifrågasätter det hela i alla fall, kanske jag ska prova med ett spänne. Detta spänne som vi alla kommer ihåg från barndomen, kalasbyxor osv, är typ den trendigaste håraccessoaren du kan ha just nu.
3-pack spännen från Glitter.
hårspänne med pärlor och kristaller från Simone Rocha (som startade trenden)

ju mindre väska desto bättre. faktum är att du till och med kan köpa vissa väskor som nyckelringar – då måste man ju såklart se till att själva nyckelringen syns. Min dröm är den pyttelilla Hermès-väskan.
blå miniväska från & Other Stories

plast. plast. plast. Egentligen både boots, och kappor och hela paketet. Men du vinner massa trendpoäng med bara en påse eller en genomskinlig sydvest – och jag formen på påsen är som den från ICA. Tydligen är det trendigt nu…
påsväska från Mango.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..