Molkan drivs sedan maj 2015 som ett företag av Malin Hartzell, en skönhetsjunkie med ambition att dela med sig av erfarenheter och tankar om produkter samt att visa upp sminkkreationer. Bloggen har produkt- och makeupfokus. molkan.se tar tacksamt emot arbetsmaterial i form av information, event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer, men bestämmer själv om och när materialet publiceras på bloggen. Bloggen strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Sporadiska annonsinlägg kan förekomma där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på molkan.se. Sponsrade inlägg/annonser märks alltid!

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är utifrån mina egna erfarenheter och uppfattningar och kan inte påverkas av avsändaren eller tredje part. Ärlighet är A och O för mig. Jag är inte utbildad inom kosmetik eller skönhet, utan allt som skrivs är baserat på min egen kunskap och erfarenhet. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga!

————————————
.

Representerar du ett företag, märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare så får du gärna maila mig på info@molkan.se.
.