KONTAKT
INFO@MOLKAN.SE

bakgrund
Malin heter jag, är utbildad fotograf från Småland, numera bosatt i fjällen där jag dels jobbar i butik. Skönhet, fotografering, färg och form är mina absolut största intressen; men sci-fi- & skräckfilmer, tv-serier, feminism, sociala medier, katter och kaffe är också stora delar av min vardag. Gillar att umgås med mina tre underbara killar, varav två är mina pälsbarn ♥

Med mina 29 år i bakfickan har jag varit med om en hel del som har format mig till den människa jag är idag. Har bland annat varit datornörd och administratör för en LAN-förening, jobbat som engelsklärare i Kina,  bloggat i 11 år, varit hårmodell för ett av världens största sminkvarumärke, varit på skönhetskonferens i både London och Palma, varit på beautykryssning med skönhetseliten och sett musikalen Fame… samt gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra och träffat massor av fantastiska människor tack vare den här bloggen!

lasvart

Min ögonbrynsrutin
Beauty Hacks – Tips som gör din vardag lite lättare
Eyebrow Smackdown – Vilka produkter är egentligen bäst?

Stora inlägget om Fotografi

Din guide till en hållbar Makeupbas
Din guide till en hållbar läppfärg
Din guide till Baking
Din guide till Strobing
Mina bästa Mascaratips
Mina bästa Eyelinertips

bloggen

Jag har en strikt policy angående pressutskick, sponsrade inlägg och annonser, läs mer om min Policy & PR här.

 

Hudtyp (ansikte) Kombinerad hy
Hudfärg Väldigt ljus/ljus med gul underton (MAC NC15 vinter / NC25-30 sommar)
Ögonfärg Grönmelerade
Fransar Korta men många

Hudtyp (kropp) Normal med lätt för att bli brun på sommaren
Hårtyp Färgat (lila)

————————————

Förklaringar

*Sponsrat inlägg/annonsett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid!

*Affiliatelänkarinlägget innehåller annonslänkar där jag tjänar några procent om du handlar på onlineshoppen genom min länk.

.
Representerar du ett företag, märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare så får du gärna maila mig på info@molkan.se.

.

Följ Molkan i sociala medier
Facebook + Instagram + YouTube + Bloglovin’ + Pinterest

 

 

Medlem i Better Bloggers


.