Dölj dina gråa hår på några sekunder!

Tidigare i höstas fick jag hem L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray. En ”quick fix” som täcker utväxten och de gråa stråna i ett nafs. Jag har nu nästan använt upp de nyanser som passar mig och måste få dela med mig av mina erfarenheter.

l'oréal paris magic retouch instant root filler
Magic Retouch Instant Root Concealer Spray, 119 SEK

Magic Retouch är en pigmenterad utväxtspray som kommer i fem olika nyanser; Blonde, Dark Blonde, Brown, Dark Brown och Black. Allt du behöver göra är att skaka flaskan och sedan spraya på din utväxt ungefär 10 cm från huvudet och på några sekunder är både utväxt och gråa hår borta.

l'oréal paris magic retouch instant root filler
Före, en dm utväxt med gråa hårstrån

l'oréal paris magic retouch instant root filler
Efter, med nyansen Dark Brown

l'oréal paris magic retouch instant root filler

Jag tycker

Jag är verkligen inte speciellt intresserad av hårprodukter, men när jag fick hem dessa tidigare i höstas blev jag lyrisk, eftersom jag har ungefär en dm utväxt och tydligen fått gråa hårstrån ??

På bara några sekunder ser mitt hår nästan nyfärgat ut, med Dark Brown ser det ut som att jag har en mörk ombré och med Brown ser det bara jämnt ut. Färgen blir jämn och är enkel att distribuera snyggt, jag upplever inte att den blir varken fläckig eller att formulan gör håret stelt.

Får man sprayen på huden är den lätt att tvätta bort med vatten, men jag rekommenderar att hålla för ansiktet när man sprayar eller att sminka sig efteråt om man tänkt att använda den då det kan bli lite prickar – för ovanpå sminket var det svårare att få bort utan att hela basen försvinner.

Produkten försvinner när man schamponerar håret och jag upplever inte att den fläckar eller kladdar av sig på kläder eller örngott. Dock var jag lite mörk på armen någon morgon, men det försvann superenkelt med tvål och vatten.

Det enda negativa är att de tar slut rätt fort. Jag har använt ena sprayen typ 7-8 gånger och den är inne på sista svängen nu.

Men jag gillar verkligen det här! Eftersom jag inte vill lägga halva min på att färga håret en gång i månaden så har dessa hjälpt mig så mycket när jag känner att jag vill fräscha till håret. Två tummar upp.

PLUS
+ Snabbt och snyggt resultat
+ Enkel att använda
+ Känns inte

MINUS
– Känns lite odryg

.

produktprover

  1. Min maken fick en i svart för sina gråa hår & det fungerar toppen! Jag vet dock inte vilken färg jag ska ta för mitt oftast röda hår!

  2. Åh vad kul att du ändå gillade dem! Jag har hört jättemycket gott om dessa och funderar på att give it a go!

Comments are closed.

LOADING..