Som de flesta av er vet vid det här laget så flyttar jag alltså tillbaka till min egen domän molkan.se om ungefär en vecka (panik) och de dagar jag inte jobbar i butiken jobbar jag på nya bloggen – vilket jag också gör idag. Så oerhört tidskrävande.

molkanseblogg

Alltså vilken beslutsångest över alla miljoner teman som finns där ute. Jag har ju en tanke på hur jag vill att bloggen ska se ut, men det är ju lätt att det blir för mycket om man trycker in för mycket funktioner.

Vad är viktigt för dig när du läser en blogg? Vilka funktioner vill du ha respektive inte ha?

 1. Här kommer mina ”must haves” :D
  – Kategorier
  – Sökfunktion
  – Inte ”läs mer funktionen”
  – Gilla-knapp eller annat man kan klicka på när man inte hinner kommentera
  – ”Clean” och lättnavigerat
  Och sist men inte minst…massa bilder :D ÄLSKAR dina bilder, du är BY FAR den mest talangfulla fotografen när det kommer till sminkbilder, looks och produkter. Love it! Ibland kollar jag på inlägg bara för bildernas skulle (om det är något i skrift som inte intresserar mig dvs.)

  Keep up the good work!

  1. Molkan skriver:

   ❤️❤️❤️

 2. Nicole skriver:

  Varför ska du flytta tillbaka den??

  1. Molkan skriver:

   Jag vill tyvärr inte gå in på i detalj varför, men av flera olika skäl.

 3. Camilla skriver:

  Det viktigaste för mig är att inläggen går att läsa i sin helhet på ett och samma ställe. Jag väljer alltid bort bloggar som bara visar första meningarna i inlägget med en ”läs mer”-länk. Jag läser alltid via mobilen, i stort sett, så ju enklare design desto bättre. Rent och helst utan så mycket krusiduller.

  Gärna en gillaknapp eller något sätt att visa uppskattning utan att alltid behöva skriva kommentar (för helt ärligt är jag skitkass på det) som ibland kan kännas småtöntig (typ ”fint!”).

  1. Molkan skriver:

   Tack för dina svar ?

Comments are closed.

LOADING..